Projectzangers gezocht voor Westland Passion 2018

11 oktober 2017 - Poeldijk

Op Goede Vrijdag 30 maart 2018 wordt opnieuw de Westland Passion uitgevoerd in een verrassende setting. Hiervoor zoekt het koor zangers (en met name mannen!) die het leuk vinden om aan dit bijzondere project mee te werken. Na drie succesvolle edities wordt het indrukwekkende verhaal weer vanaf een andere kant uitgelicht. Met een geheel nieuw script en nieuwe Engels- en Nederlandstalige popsongs wordt vanaf eind september begonnen met de repetities.  

De vaste repetities vinden tot en met november en vanaf januari t/m 30 maart plaats iedere donderavond van 20:00 uur tot 22:00 uur in de pastorie van de H.Bartholomeuskerk, Voorstraat 111 te Poeldijk. Houd je van zingen en vind je het leuk om daarnaast eventueel ook te acteren? Ben je tussen de 16 en 40 jaar? Kom dan vooral eens vrijblijvend kijken bij één van onze repetities!  

De kosten om deel te nemen aan het project zijn €45,- en hierbij krijg je bladmuziek en muziek om ook thuis te kunnen oefenen. Voor meer informatie en/of vragen kun je terecht op onze Facebookpagina of neem contact op via de mail.

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 11 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Naaldwijk

We moeten bereid zijn het leven dat we gepland hebben op te geven, om het leven te vinden dat op ons wacht.