Wil jij dat onze kinderen iets met hun geloof doen?

19 augustus 2016 -

Hiervoor is de werkgroep M25 (M Twenty Five) opgericht. Deze naam is afgeleid van de Bijbeltekst Matteüs hoofdstuk 25, waarin Jezus tegen zijn leerlingen zegt dat het vooral belangrijk is wat ze voor de zwakkeren in de samenleving kunnen betekenen. M25 organiseert activiteiten voor jongeren van 12 tot 18 jaar, juist op het gebied van deze werken van barmhartigheid. Jongeren brengen op deze manier het Evangelie in de praktijk.

Een paar voorbeelden: voedsel inzamelen voor de Voedselbank; groente en fruit naar zieken brengen tijdens Oogstdankdag; activiteiten met Sinterklaas en Kerstmis. Een bijzondere belevenis was het dagje uit naar Duinrell voor kinderen van de Voedselbank. Hierover heeft u kunnen lezen in de parochiebladen.

De organisatie van deze werkgroep ligt nu bij twee volwassenen die samen met diaken Ronald Dits over activiteiten nadenken en de voorbereiding op zich nemen. Echter, hulp is heel hard nodig. Wie wil helpen? Welke (jong) volwassenen zouden willen meedenken met deze werkgroep?

We overleggen een keer of vijf per jaar en daarnaast mag je aanwezig zijn bij een of meer van de leuke activiteiten. Jouw reactie kun je sturen naar: dits@rkwestland.nl

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Kwintsheul

Omstandigheden maken de mens niet; ze onthullen wie hij is.