Wij zijn 1 federatie met 11 parochies VOOR IEDEREEN

02 juli 2012 -

Het is zover, de website van de parochiefederatie Sint Franciscus tussen duin en tuin, is een feit. Een website die allesomvattend is: nieuws en informatie van de federatie én alle parochies onder één dak. Eén website VOOR IEDEREEN, voor jong en oud. Klikt u op Kies je parochie bovenaan de startpagina dan vindt u daar de 12 kerken van de 11 parochies die tot de federatie behoren. Een nadere kennismaking met die parochie ligt nu aan uw voeten, onder Over de parochie staat alles wat zij te bieden hebben. Er valt nog veel meer te vertellen over deze website maar we laten u graag alle snufjes en noviteiten zelf ontdekken. Vergeet vooral de 3D Panoramafoto’s niet van de kerk. Zo heeft u de kerk van binnen nog nooit gezien!

Onze sociale doeners
De website wordt door een team van mensen gevuld. Ieder van hen heeft een eigen taak die voor de gehele website geldt, dus niet meer specifiek voor één parochie. Zo doet Frans de vieringen in regio noord, Brenda de vieringen in regio zuid en Sjaak alles wat te maken heeft met vieringen in regio west. En verder hebben we nog Henk voor het actuele nieuws, Maria voor de activiteiten, Marjo doet Mens in beeld, Ben beheert het fotoalbum en Fred doet de social media. En om het geheel compleet te maken: John en Nico hebben de algehele leiding.

Durf er in te geloven
De kerk dat zijn wij, de website dat zijn wij ook. Samen stralen wij uit wie we zijn en wat we doen. En het is dan wel zo prettig dat wij weten wat u doet. Stuur uw activiteiten, vergaderingen, themabijeenkomsten, vacatures, fotoreportages, actuele berichten en alles wat anderen in de federatie moeten weten naar de website:

vieringen regio noord vieringenregionoord@rkwestland.nl
vieringen regio zuid    vieringenregiozuid@rkwestland.nl
vieringen regio west  vieringenregiowest@rkwestland.nl
nieuws nieuws@rkwestland.nl
activiteiten activiteiten@rkwestland.nl
mens in beeld mensinbeeld@rkwestland.nl
social media   socialmedia@rkwestland.nl
foto album  fotoalbum@rkwestland.nl


Voor algemene vragen, opmerkingen, reacties, tips, ideeën, wensen en andere zaken en/of u weet niet meer aan wie u het bericht moet sturen, dan kunt u altijd terecht op website@rkwestland.nl   Wij zijn 1 website voor 1 federatie met 11 parochies en 12 kerken. Veel plezier met uw eigen website!!

Namens alle mensen van de website
Frans, Brenda, Sjaak, Henk, Maria, Marjo, Fred, Ben, John en Nico en alle anderen die hun bijdrage geleverd hebben om hier iets moois van te maken.

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Naaldwijk

Het ontkennen van problemen is een vorm van zelfbedrog die elke persoonlijke groei onmogelijk maakt.