Werkgroep Kerkbalans draait op volle toeren

24 november 2017 - Algemeen federatie nieuws

Als er één actie is waarbij vele vrijwilligers op hetzelfde moment betrokken zijn, dan is het de actie Kerkbalans wel. Al in de zomervakantie gingen vrijwilligers aan de slag om de campagne van 2018 in de startblokken te zetten. Inmiddels draait de werkgroep Kerkbalans op volle toeren.

Werkgroepleden hebben een actieplan opgesteld. Ze werken aan begeleidende brieven, controleren formulieren, werven nieuwe vrijwilligers en zorgen dat de ledenadministratie up-to-date is. Zo kunnen straks de vele ‘lopers’ goed voorbereid op pad. Zij verspreiden de brieven voor een kerkbijdrage onder mede-parochianen en halen de ingevulde formulieren weer bij hen op.

Het werk van de vele vrijwilligers tijdens de actie Kerkbalans is van onschatbare waarde. Er zijn mensen bij die dit werk al jaren doen, door weer en wind. Want of het nu mooi weer is of niet, de brieven moeten in korte tijd weer terugkomen. Zodra de brieven bij het secretariaat gebracht zijn, staan ook daar vrijwilligers klaar om alle gegevens te verwerken.

Het is fantastisch dat zo veel enthousiaste vrijwilligers aan de slag zijn voor de kerk en de geloofsgemeenschap. De werkgroep Kerkbalans hoopt dat zij in de campagne van 2018 weer kan rekenen op de steun van vele vrijwilligers; en wil zich samen met hen inzetten voor een geslaagde actie Kerkbalans. 

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Hoek van Holland

Het ontkennen van problemen is een vorm van zelfbedrog die elke persoonlijke groei onmogelijk maakt.