• rkWestland
  • > Nieuws
  • > Vredeswandeling MOV Westland - “De kracht van de verbeelding”

Vredeswandeling MOV Westland - “De kracht van de verbeelding”

13 september 2017 - Algemeen federatie nieuws

Op zondag  24 september wordt er voor de 6de de keer de vredeswandeling georganiseerd door het MOV – Westland. Het thema is “De kracht van de verbeelding”. Conflicten tussen mensen spelen niet alleen ver weg, maar zijn dichtbij gekomen. Veel mensen voelen zich hier machteloos over en ervaren een gebrek aan verbinding met mensen in hun eigen buurt. Ook internationaal nemen spanningen en tegenstellingen toe. In oorlogsgebieden is veel verbeeldingskracht nodig om te blijven geloven in vrede. En in ons eigen land om elkaar te blijven vinden.

Tijdens de Vredeswandeling van dit jaar gaan we op zoek naar jouw ‘kracht van verbeelding’ Laten wij deze Vredeswandeling openstaan voor elkaars dromen en beelden over vrede. Laten we elkaar blijven zoeken en vinden. Wij zijn ervan overtuigd dat we samen in staat zijn om te laten zien dat het anders kan. Jong en oud, iedereen kan meedoen en het maakt niet uit of je wandelt, luistert, praat of van alles wat doet. Uw aanwezigheid kan al iets in beweging brengen.

Om 12 uur is het verzamelen in het Prinsenbos aan de Grote Achterweg in Naaldwijk in Naaldwijk en om 12.30 uur start de wandeling. De duur van de wandeling is ongeveer 70 minuten en na afloop is er gezellig koffiedrinken en muziek.  Voor informatie: John van den Enden  of 0622927514.

 

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Honselersdijk

Omstandigheden maken de mens niet; ze onthullen wie hij is.