Versterking pastoraal team per 1 januari 2015

24 november 2014 -

Per 1 januari 2015 zal mevrouw pastoraal werkster E.M. (Els) Geelen worden toegevoegd aan het pastoraal team van onze parochiefederatie, en per 1 april 2015 zal de heer pastor J.C.F.M. (Hans) Smulders lid worden van het pastoraal team. Met beide beroepskrachten krijgt het pastoraal team een belangrijke impuls waar we zolang op hebben gewacht.

Mevrouw Els Geelen is 44 jaar, woonachtig in Scheveningen en heeft theologie gestudeerd in Amsterdam. Na haar studie Theologie besloot ze te gaan wonen bij de Kanunnikessen van het H. Graf in de Priorij Emmaus te Maarssen. Ze is daar postulante (kandidaat-zuster) geweest en maakte kennis met het religieuze leven. Voor Mevrouw Geelen is dit haar eerste aanstelling en ze zal 28 uur per week ter beschikking zijn voor het pastoraat. Op zaterdagavond 17 januari 2015 zal zij gepresenteerd worden tijdens de Eucharistieviering in de Machutuskerk te Monster.

De heer pastor Hans Smulders is 64 jaar, werd op 22 november 2008 priester gewijd en sindsdien lid van het pastoraal team van de parochie De Vier Evangelisten in Den Haag Zuid. De benoeming van pastor Smulders is fulltime en voor de duur van 1½ tot 2 jaar; in die tijd zal hij zich oriënteren op een leven als lid van een religieuze communiteit. Pastor Smulders zal gepresenteerd worden op zaterdagavond 28 maart 2015 in de parochiekerk van Onze Lieve Vrouw van Goeden Raad te Honselersdijk.

Mevrouw Geelen en de heer Smulders hebben kennis gemaakt met het pastoraal team en een delegatie van het federatiebestuur. Over en weer heeft men van harte vertrouwen uitgesproken in een goede samenwerking. Wij zijn blij dat ons pastoraal team in dienst van 11 parochies en 12 kerken
nu eindelijk op sterkte komt.

141120 brief bisdom Rotterdam versterking pastoraal team

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Honselersdijk

Elkaar kennen wil niet zeggen alles van elkaar weten, maar met vertrouwen in elkaar geloven.