Vastentijd 2017 “Spreek Heer, ik luister.”

22 februari 2017 -

Als voorbereiding op het Paasfeest bieden de jezuïeten een nieuwe digitale 40-dagenretraite: “Spreek Heer, ik luister” aan op de internet site: www.ignatiaansbidden.org.

Als je op deze site je mailadres achter laat krijg je als deelnemer dagelijks een e-mail met een bijbeltekst en gebedssuggesties,  geloofsimpulsen, citaten alsook tips over hoe bidden. Hiermee kan je dagelijks bidden: thuis, in een kapel, op de bus, in de trein, wachtend op de tram enz. Met één druk op de knop kan je de teksten van je keuze uitprinten. Deze gratis retraite is geïnspireerd door de ignatiaanse spiritualiteit. De teksten zijn  geschreven door jezuïet Marc De la Marche sj.

Om de digitale en fysieke geloofswereld dichter bij elkaar brengen, krijgen de deelnemers de kans hun ervaringen te delen. Ook in onze federatie, in het Westland is daartoe de mogelijkheid om samen te bespreken, uit te wisselen wat de tekst met je doet. Je bent van harte welkom op de maandagavonden: 6, 13, 20, 27 maart en 3 april 2017 Harry Hoekstraat 37, 2291 SL Wateringen. We starten om 19.30 tot uiterlijk 20.30 uur. Pastor M. Straathof is de vaste begeleider.  Weet je welkom!

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Naaldwijk

Echt respect moet u verdienen, afgedwongen respect veroorzaakt meestal het tegenovergestelde.