Vastenestafette doet ook het Westland aan

19 februari 2014 -

In ons bisdom worden in de beide vicariaten vastenestafettes gehouden. De vastenestafette kan omschreven worden als een keten van geloofsgemeenschappen die ieder op een eigen dag aandacht vragen voor hun Vastenaktieproject. Dit kan plaatsvinden via activiteiten met een mix van soberheid, spiritualiteit en solidariteit. De vastenestafette vindt plaats in de Veertigdagentijd, de kerkelijke voorbereidingstijd op Pasen.
Onze parochiefederatie neemt ook aan deze vastenestafette deel door een aantal activiteiten waarvoor u van harte wordt uitgenodigd. Wilt u zich voor de vastenmaaltijden wel aanmelden bij de lokale contactpersonen?

  • dinsdagavond 18 maart: vastenmaaltijd in parochiezaal van de St. Josephparochie (Wateringen), aanvang 17.00 uur
  • woensdagavond 19 maart: vastenmaaltijd in Machutusparochie (Monster), aanvang 18:00 uur (aanmelden klik hier)
  • donderdagavond 20 maart: oecumenische vastenmaaltijd in Adrianusparochie (Naaldwijk), aanvang 18 uur (aanmelden klik hier)
  • vrijdagavond 21 maart: oecumenische vesperviering in parochie H.H. Martelaren van Gorcum (De Lier, voorganger Ronald Dits), aanvang 19:30 uur
  • zaterdagavond 22 maart: viering in Adrianuskerk (Naaldwijk) met aandacht voor het project van de Vastenactie, aanvang: 19:00 uur                                             

Naast deze activiteiten zijn er in de Veertigdagentijd nog meer activiteiten in onze parochies. Informatie hierover vind u op onze website en in de parochiebladen.        

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Honselersdijk

Elkaar kennen wil niet zeggen alles van elkaar weten, maar met vertrouwen in elkaar geloven.