'Tour of Faith' genomineerd voor Hoop Award

24 juni 2014 -

Tijdens het eerste Katholieke Jongerendag (KJD) Festival in het weekend van 28 en 29 juni, wordt de HOOP-award voor inspirerend jongerenwerk uitgereikt. Het is de eerste keer dat dit gebeurt.
Er zijn 23 genomineerden, afkomstig uit heel Nederland. Hieronder zijn onder meer jongeren- en tienergroepen die zorgen voor nieuw elan in de geloofsgemeenschap, maar ook individuele personen die anderen inspireren. Er zijn drie nominaties in het bisdom Rotterdam:


- Tour of Faith
- RK2J Rotterdam
- RKJ Delft

Alle 23 genomineerden zijn terug te vinden op www.hoopaward.nl. Een jury met daarin onder anderen mgr. Mutsaerts (bisschop-referent voor Jongeren) kiest uit die inzendingen er drie uit. Deze genomineerden worden uitgenodigd als gasten van het KJD Festival en een van hen ontvangt daar op het hoofdpodium de HOOP-award. Jong Katholiek hoopt dat met de HOOP-award een nieuwe en vooral positieve impuls kan worden gegeven aan het jongerenwerk in Nederland.

Meer informatie en een overzicht van alle 23 genomineerden op de speciale website van de HOOP-award. Alles over de Katholieke Jongerendag Festival is hier te vinden.

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Maasdijk

Het ontkennen van problemen is een vorm van zelfbedrog die elke persoonlijke groei onmogelijk maakt.