RKJ Westland - thema avond over Paastriduüm

15 maart 2015 -

Paastridu.. wat?! Ja, het Paastriduüm. Het Paastriduüm is de periode die begint met de avondmis van Witte Donderdag en loopt tot en met de vespers van Paaszondag, waarin lijden, dood en verrijzenis van Christus worden herdacht. Een hele belangrijke gebeurtenis voor ons als Christenen. Wat gebeurt er nu precies en waarom?
Op woensdag 18 maart 2015 zal Pastoor Tjeerd Visser (pastoor in Heilige Theresia van Ávila Parochie in Dordrecht e.o.) ons deze avond uitleg geven over alle gebeurtenissen in het Paastriduüm.

Ben jij tussen de 16-30 jaar, dan is dit helemaal iets voor jou! En neem gerust een vriend of vriendin mee. Bent u niet in de gelukkig leeftijd om binnen de doelgroep te horen, maar kent u wel iemand? Vertel hem/haar over deze leuke jongerengroep.

Samen met leeftijdsgenoten verdiepen in het geloof, op zoek gaan naar God en ervaringen met elkaar delen. Jongeren uit Westland en omgeving zijn van harte welkom. Wil je mee eten? Stuur een e-mail

Elke thema avond heeft een vaste opbouw. De avond begint om 18.00 uur met een mis in de sacristie van de Adrianuskerk, Molenstraat te Naaldwijk. Daarna is het tijd (rond 19.00 uur) om met elkaar te gaan eten. Deze maaltijd wordt door een aantal jongeren zelf bereid. Om 20.00 uur begint de verdieping van de avond met een inleiding door een (gast)spreker, daarna een discussie, gesprek of andere werkvorm. De avond wordt rond 22.00 uur afgesloten en is er tijd om na te praten en te drinken. Meer info op onze facebookpagina.

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Heenweg

Het ontkennen van problemen is een vorm van zelfbedrog die elke persoonlijke groei onmogelijk maakt.