RKJ Avond 'Vrede' VOOR IEDEREEN

12 december 2016 -

Het jaar gaat weer zo snel… De derde woensdag van december is alweer de laatste thema avond van 2016. In de aanloop naar kerst hebben wij gekozen voor het thema Vrede. De vrede lijkt af en toe ver te zoeken in deze maatschappij, maar wij als christen hebben de taak om toch deze vrede van Christus uit te dragen, maar waarom en hoe dan? De vredesorganisatie PAX zal komen spreken over het werk dat zij doen en hun kijk op vrede. Omdat vrede een thema is, waar een ieder mee te maken krijgt, nodigen wij dit keer iedereen uit voor deze thema avond. Dus ook als je iets ouder bent dan 30jaar, ben je dit keer welkom!

Graag nodigen wij dit keer IEDEREEN uit om op 21 december in de Dijkstraat 25 in Honselersdijk er bij te zijn. Voor de jongeren tussen 16 en 30 jaar is er om 18.00 uur een mis, 19.00 uur zullen we (waarschijnlijk lekker) gaan eten en vervolgens zullen de mensen van PAX om 20.00 uur het woord krijgen tot ongeveer 22.00 uur. Vanaf 19.45 uur is er inloop voor een ieder die ouder is dan 30 jaar, maar wel een keer een thema avond mee wil maken.

Als je wilt mee eten, laat dat dan even weten door een mail te sturen naar info@rkjwestland.nl. Voor het eten vragen we een bijdrage van €2,- Maar kom je voor het eerst, mag je gratis mee eten. Wij zien jullie allen graag de 21ste!

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Poeldijk

Echt respect moet u verdienen, afgedwongen respect veroorzaakt meestal het tegenovergestelde.