Presentatie pastoraal werkster mw. Els Geelen

12 januari 2015 -

Op zaterdag 17 januari 2015 zal mw Els Geelen gepresenteerd worden als pastoraal werkster voor de parochiefederatie Sint Franciscus tussen duin en tuin. De feestelijke eucharistieviering bij haar verwelkoming wordt gehouden in de H. Machutuskerk te Monster, Choorstraat 103, aanvang 19.00 uur. Na afloop van de viering is er, onder het genot van een kopje koffie/thee, gelegenheid om met mevrouw Geelen kennis te maken en elkaar te ontmoeten.

Wij zijn verheugd dat bisschop J.H. van den Hende per 1 januari 2015 mw. E.M. (Els) Geelen heeft aangesteld binnen onze federatie en daarmee het pastoraal team komt versterken.
Mevrouw Els Geelen is 44 jaar, woonachtig in Scheveningen en heeft theologie gestudeerd in Amsterdam. Na haar studie Theologie besloot ze te gaan wonen bij de Kanunnikessen van het H. Graf in de Priorij Emmaus te Maarssen. Ze is daar behalve postulante (kandidaat-zuster) ook novice geweest en maakte kennis met het religieuze leven. Voor Mevrouw Geelen is dit haar eerste aanstelling en ze zal 28 uur per week ter beschikking zijn voor het pastoraat. Uw aanwezigheid zullen we zeer op prijs stellen.

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Maasdijk

Elkaar kennen wil niet zeggen alles van elkaar weten, maar met vertrouwen in elkaar geloven.