Presentatie pastor Hans Smulders in Honselersdijk

23 maart 2015 -

Op zaterdag 28 maart 2015 zal pastor Hans Smulders gepresenteerd worden als pastor voor de parochiefederatie Sint Franciscus tussen duin en tuin. De feestelijke eucharistieviering bij zijn verwelkoming wordt gehouden in de Onze Lieve Vrouw van Goeden Raad kerk te Honselersdijk, Dijkstraat 23, aanvang 19.00 uur. Na afloop van de viering is er, onder het genot van een kopje koffie/thee, gelegenheid om met pastor Smulders kennis te maken en elkaar te ontmoeten.

Wij zijn verheugd dat bisschop Van den Hende per 1 april 2015 pastor Hans Smulders heeft aangesteld binnen onze federatie en dat hij daarmee het pastoraal team komt versterken. Met de eerder dit jaar aangestelde pastoraal werkster mevrouw Geelen en nu pastor Smulders krijgt het pastoraal team een belangrijke impuls waar het zolang op heeft gewacht.

Pastor Hans Smulders is 64 jaar, werd op 22 november 2008 priester gewijd en is sindsdien lid van het pastoraal team van de parochie De Vier Evangelisten in Den Haag Zuid. De benoeming van pastor Smulders is fulltime en voor de duur van anderhalf tot twee jaar; in die tijd zal hij zich oriënteren op een leven als lid van een religieuze communiteit.

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Naaldwijk

Elkaar kennen wil niet zeggen alles van elkaar weten, maar met vertrouwen in elkaar geloven.