Katholiek, zo gek nog niet.

23 maart 2015 -

Na Pasen start er weer in de parochiefederatie Sint Franciscus tussen duin en tuin een serie van zeven avonden voor mensen die:

- erover denken katholiek te worden. 
- die verder willen groeien in geloof,
- die wat actiever met hun katholiek geloof willen leven.

Thema's die aan de orde komen: De Bijbel, Bidden, De Geloofsbelijdenis, De Sacramenten, Opbouw van het kerkelijk jaar met zijn feesten. Misschien heeft u zelf een geloofsthema waar u meer over wilt weten. Naast kennisoverdracht willen we in gesprek gaan met elkaar. Pastor Straathof, van het pastorale team, zal deze avonden begeleiden.

Denkt u er wel eens over om katholiek te worden? Doe dan mee! Bent u al lang(er) katholiek maar zou u de basis thema's van het geloof wel weer eens willen ophalen? Dan is dit uw kans om dit voornemen waar te maken. Het voordeel van deze opzet is dat u met een groep mensen optrekt waarmee u samen op zoek gaat naar wat wij nu eigenlijk geloven en waarom.

Wanneer:  De eerste bijeenkomst is op dinsdag 7 april. Vervolgens de woensdagen 15 en 22 april. De dinsdagen 5 en 19 mei. De woensdagen 3 en 17 juni.

Aanvang en duur: Vanaf 19.45 is er koffie/thee zodat we om 20.00 uur kunnen beginnen en om 22.00 uur de avond kunnen sluiten.

Waar: Pastorie van de St. Joseph, Harry Hoekstraat 37, 2291 SL Wateringen

Aanmelden en vragen: Graag opgeven bij Pastor Straathof. Bereikbaar bij voorkeur via e-mail  of via telefoon 0174 270 378. Ook met vragen kunt u hier terecht.

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Monster

Echt respect moet u verdienen, afgedwongen respect veroorzaakt meestal het tegenovergestelde.