Katholiek worden? – Katholiek blijven?

11 oktober 2013 -

Altijd weer zijn er mensen op zoek naar de zin van het leven. De Katholieke Kerk biedt daarvoor ook nu weer gelegenheid. Want ja, wat geloven de katholieken nu eigenlijk? Vroeger ben ik gedoopt maar eigenlijk weet ik niets van mijn geloof. Ik ben opgegroeid in de Hervormde Kerk maar de rituelen van de Katholieke Kerk spreken mij aan en ik zou daar meer van willen weten. Ik wil graag gedoopt worden en lid worden van de Katholieke geloofsgemeenschap, kan dat?

Dit lijstje is met nog meer opmerkingen en vragen aan te vullen. Herkent u zich hierin of heeft u vragen die daar op lijken en zoekt u een antwoord? Dan is het catechumenaat wellicht iets voor u. In zeven bijeenkomsten gaan we samen op zoek naar antwoorden die in ons leven aangaande het geloof in…….

Onderwerpen die aan de orde komen zijn o.a. :
Katholiek zijn, wat is dat? – de Bijbel – Wie is God? – De opbouw van het Kerkelijke jaar. Daarnaast zal er alle ruimte zijn voor uw vragen.
           
Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden voor dit traject neem dan contact op met het secretariaat van de parochiefederatie Sint Franciscus tussen duin en tuin of met iemand van het pastorale team. Bel 06-54 47 75 80 of per mail via de knop hieronder.
hier_aanmelden_2.jpg

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van De Lier

Omstandigheden maken de mens niet; ze onthullen wie hij is.