Gratis busvervoer naar The Passion

07 maart 2013 -

Ook dit jaar wordt The Passion opgevoerd op Witte Donderdag. Dit jaar vindt deze moderne muzikale vertolking van het passieverhaal plaats op 28 maart aanstaande op een podium in de Hofvijver in Den Haag.  Acteur en musicalzanger René van Kooten kruipt in de huid van Jezus. Zangeres Anita Meyer vertolkt de rol van Maria, de moeder van Jezus en TV-presentator en cabaretier Jörgen Raymann vertelt de duizenden toeschouwers vanaf het podium in de Hofvijver het Paasverhaal. Een vooruitblik is te zien op www.mobielehelden.nl.

Voorafgaand is om 18.00 uur een eucharistieviering in de kerk H. Paschalis Baylon aan de Wassenaarseweg 53 Den Haag waarin Mgr. Van den Hende voorgaat. 

Het bisdom Rotterdam nodigt iedereen van harte uit om dit spektakel bij te wonen en vooraf samen eucharistie te vieren. Om dit mogelijk te maken stelt het bisdom Rotterdam gratis busvervoer beschikbaar. Er vertrekt ook een bus vanuit het Westland (busstation Naaldwijk) naar de viering, vervolgens naar de Hofvijver* en natuurlijk ook weer terug. Een ieder die mee wil naar The Passion kan zich tot uiterlijk woensdag 20 maart per mail aanmelden via thepassion@rkwestland.nl.

Vermeld bij het onderwerp ‘busvervoer The Passion’ en in de mail uw naam, woonplaats en mobiel telefoonnummer (dit laatste om contact te kunnen houden bij eventuele problemen rond vertrek).

*Mensen  die op eigen gelegenheid naar de eucharistieviering komen, kunnen ook gebruik maken van de pendelbussen naar het hoofdpodium.

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Maasdijk

Elkaar kennen wil niet zeggen alles van elkaar weten, maar met vertrouwen in elkaar geloven.