Geef uw kleding en schoeisel een tweede kans!!

19 maart 2014 -

In samenspraak met de MOV van Honselersdijk willen wij, de parochie in 's-Gravenzande, u in de gelegenheid stellen, zonder direct een beroep te doen op een financiële bijdrage, wel samen veel geld bijeen te brengen voor een goed doel.
Wij verzamelen oude kleding (draagbaar of niet draagbaar) oude leren schoenen, tassen en riemen.
Dit alles moet verpakt zijn in plastic zakken of dozen en worden in een vrachtwagen geladen, gewogen en naar een verzamelpunt gebracht, waar het gesorteerd wordt op draagbaar zijn of bestemd voor de recycling.

Wij krijgen een vergoeding per kilogram. Dus u zorgt voor een grote hoeveelheid en wij zetten het om in een berg geld voor een goed doel. Hiervoor hebben wij gekozen het werk van onze stadsgenoot John van den Enden jr. van de stichting HELPING HANDS NEDERLAND die werkzaam is in Peru. "Bij voorbaat hartelijk dank voor uw tijd en interesse, namens de kinderen en moeders van ons project”,  John van den Enden (jr.) +31 6 12416218 www.helpinghandsnederland.nl
Dus ga uw kasten opruimen en breng uw overtollige kleding en schoeisel naar ons!!!

De inzameling is op vrijdag 11 april van 14:00 – 16:00 uur en zaterdag 12 april  van 9:00 – 10:30 uur, locatie: De Hoeksteen, lepstraat 1 te ’s Gravenzande.
Vrijwilligers die ons willen helpen met laden en overladen kunnen zich melden bij: Ans van der Lans 0174-413997.

Wij rekenen op u.
Bij voorbaat dank!

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van De Lier

Omstandigheden maken de mens niet; ze onthullen wie hij is.