Eigen website voor Nationale Raad voor Liturgie

20 februari 2016 -
De Nationale Raad voor Liturgie (NRL) heeft een eigen website gelanceerd. De Beleidssector Liturgie van de Nederlandse Bisschoppenconferentie wil daarmee een nieuw kanaal openen voor informatie over de liturgie van de Rooms-Katholieke Kerk naast de bestaande uitgaven van liturgische boeken en de jaarlijkse edities van het Directorium voor de Nederlandse Kerkprovincie en de reeks Liturgische Documentatie.
 
De nieuwe website rkliturgie.nl biedt nieuwsberichten over liturgische ontwikkelingen, vooral binnen de beleidssector liturgie. Ook worden voor elke zondag liedsuggesties aangereikt en vindt men er liturgische achtergrondinformatie bij bijzondere liturgische dagen, tijden, riten en ceremonies, evenals toelichting bij sommige vroomheidsgebruiken gedurende het kerkelijk jaar.
 
In de komende tijd zal de liturgische catechese op de site worden uitgebreid. Ook een aantal liturgische documenten en formulieren kan in toenemende mate op deze website geconsulteerd worden. In het najaar zal de website worden uitgebreid met een webwinkel.
Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van ’s-Gravenzande

Echt respect moet u verdienen, afgedwongen respect veroorzaakt meestal het tegenovergestelde.