Drie evenementen voor jongeren

18 mei 2015 -

Het jongerenpastoraat van het bisdom Rotterdam organiseert voor de komende periode drie evenementen.
Vuurdoop: De Vuurdoop is een dag vol spanning, spektakel en actie voor jongeren die dit jaar gevormd worden of gevormd zijn. Een feestelijke dag: om elkaar te ontmoeten, om alle feestelijkheden rond het vormsel te besluiten en om samen met andere jongeren Kerk te zijn. De Vuurdoop vindt plaats in de Kathedraal in Rotterdam, op zaterdag 23 mei.
Op www.bisdomrotterdam.nl/vuurdoop staan meer gegevens, waaronder het Vuurdooplied (muziek en mp3).

Zomerkampen: drie kampen, voor kinderen, tieners en jongeren. In de natuur, met leeftijdgenoten. Met sport, spel en verdieping. Dit jaar rond het thema ‘Abraham, Vriend van God.’.  De deelnemers komen uit het hele bisdom. Wie mee gaat, leert nieuwe vrienden en vriendinnen kennen. De leiding is in handen van enthousiaste en vaardige mensen, onder wie jongeren, leraren en pastorale beroepskrachten.  De Zomerkampen vinden in 2015 plaats van 19 t/m 25 juli.
Kijk op www.bisdomrotterdam.nl/zomerkampen voor alle informatie. 

Wereldjongerendagen: het grootste jongerenevenement ter wereld. Honderdduizenden jongeren uit de hele wereld komen samen om het katholieke geloof te vieren. WJD betekent dan ook: nieuwe vrienden ontmoeten, afzien, eucharistie vieren, multiculti-socializen, ofwel: een indrukwekkende ervaring om nooit te vergeten! Krakau in Polen is de gastheer in juli 2016. Wil je mee? Laat het weten in je parochie. Zoek andere jongeren om samen te gaan en wie weet kun je alvast met sponsoracties beginnen. Op www.bisdomrotterdam.nl/wjd vind je actuele informatie over bijeenkomsten in het voortraject tot de zomer van 2016.

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van De Lier

Omstandigheden maken de mens niet; ze onthullen wie hij is.