Doe mee met DiaconAction Westland!

12 november 2013 -

DiaconAction is een jaarlijkse activiteit waarbij jongeren zich gezamenlijk inzetten voor hun omgeving. Verspreid over heel Nederland bedenken groepen tieners en jongeren een eigen activiteit, die ze als groep samen uitvoeren. DiaconAction is samengesteld uit twee woorden: Diaconie en Actie (www.diaconaction.eu). Eén van de belangrijke dingen om het geloof in daden om te zetten, is de aandacht voor andere mensen. Dat is diaconie.
DiaconAction Westland komt op zaterdag 30 november in actie. We willen jou uitnodigen om mee te doen. Behalve een geweldige ervaring door iets te doen voor anderen wordt er ook veel lol en plezier met elkaar gemaakt. Neem ook gerust je vrienden en vriendinnen mee. Gezelligheid kent geen grenzen en er zijn genoeg handen nodig.
Om een goede activiteit op touw te zetten, gaan we samen een paar avonden brainstormen en bedenken wat we gaan doen, en voor wie natuurlijk. Lijkt het jou gaaf om een keer mee te doen? Kom dan binnenlopen op de voorbereidingsavonden, die zijn op woensdag 13 en woensdag 27 november in het parochiehuis aan de Dijkstraat 25 in Honselersdijk. We beginnen om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur.
Heb je nog uren voor je maatschappelijke stage nodig? Dat kan met dit project!
Voor meer info mail je naar het DiaconAction team Westland: diaconactionwestland@gmail.com

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Hoek van Holland

Elkaar kennen wil niet zeggen alles van elkaar weten, maar met vertrouwen in elkaar geloven.