Bisschop Van den Hende komt bij RKJ Westland

06 mei 2017 - Algemeen federatie nieuws

Komende thema avond, op woensdag 17 mei, hebben wij weer een speciale spreker uitgenodigd, namelijk de Bisschop! De vastentijd is weer voorbij, Pasen vieren we alleen nog een aantal zondagen, maar is dat het dan? Op zo veel manieren proberen we goede dingen voor elkaar te doen en samen te praten over het geloof. Toch wordt er weleens een essentieel punt vergeten: Luisteren… In deze tijden, met altijd geluid om ons heen, is het lastig om naar God te luisteren. Hoe luister ik naar God dan? Praat hij ook tegen mij? En hoe kan ik Hem dan verstaan? Dit zijn allemaal vragen waar wij als jongeren ook tegenaan lopen.

Op woensdag avond 17 mei zullen we om 18.00 uur bij elkaar komen om de mis te vieren samen met de Bisschop, om 19.00 uur gaan we eten en even bijpraten. Om 20.00 uur geven wij het woord aan onze Bisschop Van den Hende. Hij zal vertellen over het verstaan van Gods stem.

Dus iedereen tussen de 16 en 30 jaar, voel je welkom op de Dijkstraat 25 in Honselersdijk. Graag wel even opgeven via Facebook of via info@rkjwestland.nl als je mee wilt eten.

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Monster

Elkaar kennen wil niet zeggen alles van elkaar weten, maar met vertrouwen in elkaar geloven.