Bisschop Van den Hende bezoekt onze federatie

07 februari 2013 -

Op dinsdag 19 maart zal onze bisschop J. van den Hende een bezoek brengen aan onze parochiefederatie Sint Franciscus tussen duin en tuin. De bisschop zal kennismaken met de motor van het Westland door een bezoek te brengen aan de veiling van Flora Holland en door enkele tuinbouwbedrijven te bezoeken. Daarnaast zal de bisschop diverse gesprekken voeren, zoals een gesprek met vertegenwoordigers van de lokale overheid, met leden van het federatiebestuur en met de leden van het pastorale team. Deze dag wordt afgesloten met een feestelijke eucharistieviering in de parochiekerk St. Joseph in Wateringen, het is immers de feestdag van de heilige Jozef. Na deze viering is er gelegenheid om de bisschop en om elkaar te ontmoeten in de parochiezaal ‘De Kolenkit’. U bent dus van harte welkom op dinsdagavond 19 maart om 19.00 uur in kerkgebouw St. Joseph in Wateringen.

Het pastoraal team

 

  • In verband met het bezoek van de bisschop en de viering ’s avonds in de St. Josephkerk te Wateringen komen de vieringen ’s morgens om 09.00 uur in Monster, ’s Gravenzande, Honselersdijk, Wateringen (St Jan) en de viering ’s avonds om 19.00 uur in Naaldwijk te vervallen.
  • Mocht u geen vervoer hebben naar de viering in Wateringen dan kunt u contact opnemen met uw eigen parochiesecretariaat. Het vervoer wordt dan voor u geregeld.

 

 

 

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Hoek van Holland

Omstandigheden maken de mens niet; ze onthullen wie hij is.