Bisschop komt naar Westlandse jongeren toe

13 september 2014 -

Op zondag 14 september komt bisschop Van den Hende naar het Westland voor een jongerenontmoeting in het kader van de Tour of Faith. De ontmoeting begint met een eucharistieviering om 15.00 uur in de St. Josephkerk (Kolenkit), Harry Hoekstraat 37 te Wateringen waarin mgr. Van den Hende voor zal gaan. Niet alleen jongeren, maar IEDEREEN is voor deze viering van harte welkom.

Jongeren uit het hele bisdom, dus ook vanuit het Westland, zijn welkom bij deze 6e etappe van de Tour of Faith. Steeds zijn jongeren uit een andere parochie gastheer van deze ontmoeting op iedere tweede zondag van de maand. De ontmoetingen bestaan uit een eucharistieviering, geloofsgesprek en een maaltijd. De ontmoetingen zijn een nieuwe manier om de jongeren uit het bisdom regelmatig met elkaar en met de bisschop in contact te brengen. Met deze ontmoeting van de bisschop starten ook de activiteiten van RKJ Westland.

Tour of Faith begint steeds om 15.00 uur met een eucharistieviering, waarin mgr. Van den Hende voor zal gaan. De aanwezige jongeren verzorgen zelf de muzikale ondersteuning en uit hun midden zullen ook enkelen de rol van lector en acoliet vervullen. De middag wordt vervolgd met een geloofsgesprek. Steeds wordt een ander thema besproken en uitgediept. De jongeren uit de gastparochie verzorgen een eenvoudige maaltijd als afsluiting om ca. 17.00 uur. De Tour of Faith heeft al eerder Delft, Hoogvliet, Woerden, Den Haag en Leiden aangedaan.

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Monster

Omstandigheden maken de mens niet; ze onthullen wie hij is.