Benoeming diaken Walther Burgering

27 november 2017 - Algemeen federatie nieuws

Onlangs heeft onze parochiefederatie afscheid genomen van pastoraal werker Marie-Thérèse van de Loo die na 18 jaar in het Westland gewerkt te hebben, met pensioen is gegaan. Wij kunnen u gelukkig berichten dat het pastoraal team op korte termijn versterkt wordt.

Pastoraal werker mevrouw Els Geelen, momenteel 28 uur werkzaam in het parochiepastoraat, zal per 1 december aanstaande een dag extra inzetbaar zijn voor onze parochies. Daarnaast zal de bisschop diaken Walther Burgering voor 0,5 fte benoemen voor onze parochiefederatie Sint Franciscus tussen duin en tuin.

Diaken Burgering is 58 jaar en momenteel werkzaam in de Heilige Nicolaasparochie te Zoetermeer (vijf kerken) en in het studentenpastoraat te Leiden. Hij zal afscheid nemen van de Zoetermeerse parochie, maar werkzaam blijven in het studentenpastoraat (strekt zich uit over de steden Rotterdam, Delft en Leiden). Binnenkort zal hij afscheid nemen in Zoetermeer, gevolgd door een periode van sabbatical. Zijn benoeming in het Westland gaat in per 1 april 2018.

Zie ook de brief van het Bisdom Rotterdam waarin zijn benoeming kenbaar gemaakt wordt.

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Hoek van Holland

Echt respect moet u verdienen, afgedwongen respect veroorzaakt meestal het tegenovergestelde.