Benefietconcert voor vluchtelingen

19 oktober 2015 -

Op vrijdagavond 20 november is er in de Oude Kerk in Naaldwijk een benefietconcert t.b.v. vluchtelingen. De stroom van vluchtelingen vanuit het Midden-Oosten en Afrika richting Europa kan niemand ontgaan zijn. De reacties zijn zeer divers. De initiatiefnemers van dit concert – enkele mensen uit verschillende Westlandse kerken – willen een warm en menselijk geluid laten horen rondom vluchtelingen. “Wat je persoonlijke mening of politieke standpunt ook is, elk mens telt en elk mens heeft medemensen nodig. We hopen – voorbij de hardheid van het debat en de angsten en zorgen van velen – mensen met elkaar te verbinden.”
Het concert wordt verzorgd door de recent opgerichte Westlandse band Crosspoint Music. Ook organist Gerard Bal en enkele andere musici zullen hun medewerking verlenen aan deze avond. Er zullen bekende Nederlandstalige en Engelstalige nummers ten gehore worden gebracht, waaronder “Mag ik dan bij jou?” en “Vluchten kan niet meer”, maar ook “You raise me up” en “Hallelujah”. Muziek zal worden afgewisseld met enkele korte persoonlijke verhalen van mensen in het Westland die ooit zelf gevlucht zijn.
Iedereen is van harte welkom op deze avond. Kaarten à € 7,50 (incl. 1 consumptiebon) zijn verkrijgbaar bij de ingang van de kerk aan het Wilhelminaplein in Naaldwijk, vanaf 19.15 uur. Max. 500 mensen kunnen het concert bijwonen. Aanvang 20.00 uur. Na afloop, rond 21.15 uur, is er een drankje. De opbrengst van deze avond komt volledig ten goede aan VluchtelingenWerk Zuidvleugel (o.a. Westland).

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Naaldwijk

Het ontkennen van problemen is een vorm van zelfbedrog die elke persoonlijke groei onmogelijk maakt.