Are You Ready vormselweekend

15 maart 2018 - Algemeen federatie nieuws

Van 9 tot en met 11 maart zijn twaalf vormelingen uit de regio Noord (Wateringen en Kwinstheul) en regio West (Poeldijk, Monster, 's-Gravenzande, Hoek van Holland en Heenweg) op vormselweekend geweest. Dit weekend vormde een mooie (bijna)afsluiting van het vormseltraject.

Vrijdagavond was het verzamelen op de locatie voor het weekend, boerderij Dichtbij in Wateringen. De groep bestond uit 9 meiden en 3 jongens (vormelingen), 4 begeleiders vanuit de parochie en 3 leden van het Are You Ready team. Tijdens het weekend hebben we op verschillende momenten inleidingen gehad, die werden gegeven door het AYR team, met daarna in deelgroepen een verwerking/gesprek. Door het hele weekend heen zijn er ook spelletjes gespeeld, veel lol gemaakt, hebben tieners elkaar nog beter leren kennen en is een mooie groep ontstaan.

Centrale boodschap van dit weekend: God houdt van jou! De tieners hebben hun ervaringen zondagmiddag tijdens de afsluitende viering gepresenteerd aan hun ouders! Enkele reacties van tieners: ‘Wat onwijs leuk!’ ‘Hadden we met de kerk maar vaker zoiets’ ‘Mogen wij volgend jaar als begeleider mee’. De korte samenvatting is dat het een zeer geslaagd weekend is geweest!

 

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Hoek van Holland

Echt respect moet u verdienen, afgedwongen respect veroorzaakt meestal het tegenovergestelde.