Afsluiting bedevaartseizoen

15 november 2013 -

Samen 'Op weg gaan', Samen 'Vieren' en Samen 'Pelgrim zijn' maakt verhalen los. Verhalen die bemoedigen, troosten, die geborgenheid en innerlijke vrede geven. Verhalen die de moeite waard zijn om aan elkaar te vertellen en gehoord te worden. Daarom organiseert Bedevaarten Westland een afsluitingsbijeenkomst van het bedevaartseizoen op zaterdag 23 november van 14.00 tot 17.00 uur in parochiezaal De Hoeksteen, Iepstraat 1, ’s Gravenzande.

Dit jaar hebben veel parochianen uit de parochies deelgenomen aan een één of meerdaagse bedevaart. Bedevaarten dichtbij huis, zoals Brielle, Heiloo en Kevelaer of verweg zoals, Taizé en Lourdes. Maar ook mag in dit kader de deelname van twee westlandse meiden Margrit en Yvon-ne aan de WereldJongerenDagen in Rio de Janeiro niet onvermeld blijven. Samen met alle pelgrims en belangstellenden uit 2013 blikken we nog eens terug te blikken op het bedevaartjaar 2013.

Er zullen diverse presentaties worden verzorgd, maar u kunt natuurlijk ook uw eigen fotoboek meenemen, en heel belangrijk uw eigen herinneringen aan de bedevaart waar u aan hebt deelgenomen. Naast terugblikken wordt er ook tijd ingeruimd voor ontmoeten en ook het spelelement zal niet ontbreken. Aan deze middag zijn geen kosten verbonden maar een vrijwillige bijdrage is natuurlijk zeer welkom. Aanmelden via www.westlandsebedevaarten.nl/seizoen2013

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Hoek van Holland

Omstandigheden maken de mens niet; ze onthullen wie hij is.