Adventsactie 2012 voor Kameroen is geslaagd!!

29 januari 2013 -

De gezamenlijke MOV groepen van de federatie Sint Franciscus tussen duin en tuin en van Delft/Sion hebben zich ingezet voor een eigen project tijdens de Adventsactie. Het betrof een school in Bangolan, Kameroen. De Lierse Baukje Heemskerk was daar vorig jaar voor ontwikkelingswerk. In die periode werden enkele basisscholen in Bangolan zwaar getroffen door extreme weersomstandigheden tijdens het regenseizoen, waardoor er meerdere klaslokalen in onbruik zijn geraakt. Voor de bouw van 2 nieuwe klaslokalen hebben alle voornoemde parochies er alles aan gedaan om het streefbedrag van € 21000,- bij elkaar te halen.
In deze Adventperiode werd weer eens duidelijk hoe goed het is om samen te werken, want ruim 90% is inmiddels binnen en enkele parochies moeten hun bijdrage nog storten. Tijdens de bouw wordt een fotoreportage gemaakt en Marije Ruigrok, lid van de regionale MOV gaat dit jaar met haar man Kees voor een privé bezoek naar Kameroen en zij gaat zeker ook poolshoogte nemen in Bangolan om te zien hoe de bouw vordert. Baukje schrijft: dit is in één woord: FAN-TAS-TISCH! 
Hartelijk dank allemaal voor jullie steun en inzet. En ook dank voor de mogelijkheid om in de diverse kerken mijn verhaal te doen. 
We hebben nog een aantal stapjes te gaan, voordat we echt met de bouw kunnen beginnen, maar daar heb ik alle vertrouwen in.

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van ’s-Gravenzande

Elkaar kennen wil niet zeggen alles van elkaar weten, maar met vertrouwen in elkaar geloven.