Klassiek zaterdagmiddagconcert in de Adrianuskerk

28 maart 2018 - Algemeen federatie nieuws, Naaldwijk

De Werkgroep Open Kerk nodigt U graag uit voor een concert op zaterdag 14 april 2018 om 14.30 uur in de Adrianuskerk, Molenstraat te Naaldwijk. Het concert wordt gegeven door “Westland Klassiek’’.

Westland Klassiek is een klassiek kamerorkest met leden die allemaal uit het Westland komen. Het muziekgezelschap heeft bijna alleen klassieke muziek in hun repertoire. De muziekgroep bestaat uit 10 enthousiaste muzikanten: strijkers en blazers, een altviolist, een violist en een cellist. Het orkest is opgericht in 2009. Het repertoire bestaat uit uiteenlopende muziek uit verschillende tijdperiodes; van Haydn, Handel, Mozart, Schubert en Vivaldi. Bijna alle muziek die het orkest speelt, hebben zij zelf bewerkt voor hun bezetting.

Het concert begint om 14.30 uur en duurt tot 16.00 uur. Tussendoor is er een korte pauze met koffie en thee achter in de kerk. De toegang is gratis. U mag dit bijzondere concert echt niet missen. Na afloop van het concert wordt er een deur collecte als tegemoetkoming in de kosten gehouden.

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van ’s-Gravenzande

Het ontkennen van problemen is een vorm van zelfbedrog die elke persoonlijke groei onmogelijk maakt.