Gedachtenismiddag op begraafplaats Naaldwijk

07 maart 2017 -

De werkgroep Meeleven na een verlies organiseert voor de zesde maal een herdenkingsmiddag voor al onze overledenen in de aula Woerdtuinen op de Gemeentelijke Begraafplaats Naaldwijk, Zandhaver 2 te Naaldwijk.

Dit jaar is deze middag op zondag 2 april 2017 en het thema is ‘We noemen je naam’. Jaarlijks herdenken wij de overledenen tijdens Allerzielen in een viering in de Adrianuskerk en in de kerk van Onze lieve Vrouw van Goeden Raad, in het bijzonder de overledenen van het afgelopen jaar. We zijn dan met velen bij elkaar en realiseren ons zo ook dat we niet alleen zijn. We kunnen troost zoeken bij elkaar en dat is ook mogelijk door deze gedachtenismiddag bij te wonen. Vooral nabestaanden waarvan de dierbaren al langer geleden zijn overleden of waarvoor de Allerzielenviering op een ongeschikt tijdstip plaatsvindt, hebben zo de gelegenheid onze dierbare overledenen te gedenken, te bezoeken en de troost te voelen die een samenzijn kan geven.

De middag begint om 14.15 en eindigt uiterlijk om 16 uur. Om 15.00 uur er is de mogelijkheid om het graf te bezoeken en een kaars bij de overledene te plaatsen. In verband met de voorbereidingen willen wij graag weten hoeveel mensen er willen deelnemen aan deze bijeenkomst. Wij vragen U zich aan te melden voor maandag 27 maart 2017. Voor Naaldwijk kan dit telefonisch bij Puck Droog:  06 15555510 of stuur een e-mail,  en voor Honselersdijk kan dit telefonisch bij Nelly van der Knaap 0174-500385 of stuur een e-mail.

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Monster

Het ontkennen van problemen is een vorm van zelfbedrog die elke persoonlijke groei onmogelijk maakt.