Concert met Jeroen en Joost de Ridder

25 januari 2017 -

De Werkgroep Open Kerk van de Adrianusparochie in Naaldwijk nodigt u van harte uit voor een concert op zaterdagmiddag 11 februari 2017. Het concert zal bestaan uit een sonate met fluit/orgel of fluit/piano en daarnaast zang en een orgelsolo.

Het concert vindt haar basis in de tijdgeest van de Barok en wordt door u verzorgd door de broers Jeroen de Ridder en Joost de Ridder. Jeroen en Joost zijn beiden al ruim 25 jaar muzikaal professioneel actief in onder meer kerkmuziek en zij bespelen de kerkorgels in het Westland en Pijnacker. Qua opleiding heeft Jeroen de Ridder de Hogeschool voor de Kunsten Codarts gevolgd en het Conservatorium in Amsterdam. Joost de Ridder studeerde blokfluit aan het Rotterdams Conservatorium (Codarts), volgde co-repetitor- en klavecimbellessen en voltooide daarna een studie Opleiding Docent Muziek aan het Conservatorium van Amsterdam. Daarnaast heeft hij zich ontwikkeld op het gebied van koordirectie. Sinds 2008 speelt Joost mee bij het Blokfluitkwartet Capriola, welk ensemble zich richt op oude en nieuwe muziek.

Het concert begint om 14.30 uur en duurt tot 15.45 uur. Tijdens de pauze kunt u genieten van een kopje koffie of thee achter in de kerk. Entree en een kopje koffie of thee zijn gratis, maar uw vrijwillige bijdrage na afloop wordt zeker op prijs gesteld.  

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Hoek van Holland

Het ontkennen van problemen is een vorm van zelfbedrog die elke persoonlijke groei onmogelijk maakt.