Zangkunst uitvoering Krim Kamerkoor

20 oktober 2016 -

Het Krim kamerkoor komt voor twee concerten naar het Westland. Het koor heeft als thuisbasis Simferopol de hoofdstad van Krim. De zachtheid van klank en het enorme stembereik van de zangers en zangeressen maken dat het Krim kamerkoor in vele Europese steden bekend is geworden. Het koor is regelmatig op tournee in Frankrijk, Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. Het koor staat o.l.v. Igor Mikhaillevsky, die zijn imponerende muzikale visie vakkundig op zijn koorleden weet over te brengen.

Door middel van optredens, de verkoop van cd’s en de vrijwillige bijdrage van het publiek, is igor Mikhailevsky in staat om een koorschool te onderhouden. Zijn school geeft jonge mensen een kans om hun talent te ontwikkelen en uit te dragen, zodat zij beroepsmatig deel kunnen nemen in een orkest of werk kunnen vinden als muziekdocent. Sommige jeugdige muzikanten, afkomstig van de koorschool, zijn tot het Krim kamerkoor toegetreden. Om deze school in stand te houden zijn optredens in het buitenland noodzakelijk. De huidige situatie op de Krim maakt het niet eenvoudig om een tournee naar Europa te organiseren wat het bijzonder maakt dat het ook nu weer is gelukt.

Op 22 november is het koor te beluisteren in de R.K. Machutuskerk te Monster, aanvang 14,30 uur en op 23 november in de O.L.V. van Goeden Raad kerk in Honselersdijk aanvang 14.00 uur. De toegang is gratis. Na de uitvoering kunt u een vrije gift geven bij de deurcollecte.

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van De Lier

Het ontkennen van problemen is een vorm van zelfbedrog die elke persoonlijke groei onmogelijk maakt.