Informatieavond H. Vormsel

Donderdag 21 september
20:00
Bestemd voor: 's-Gravenzande, Hoek van Holland, Monster, Poeldijk
Contact: Debora van Zijl en Giséla Zuiderwijk

Locatie: WSKO De Zeester Kloosterlaan 4 2681 LB Monster

Het vormselproject gaat weer van start voor leerlingen die in groep 8 zitten in schooljaar 2017-2018 op basisschool de Zeester. Ook leerlingen van andere basisscholen die dan in groep 8 zitten of wellicht naar de middelbare school gaan kunnen deelnemen.
Het vormselproject gaat van start in september 2017 met een ouderavond voor de ouders van aankomende vormelingen op donderdag 21 september om 20.00 uur op basisschool de Zeester in Monster.
De 6 stappen vinden plaats onder schooltijd op de Zeester, leerlingen van an-dere basisscholen sluiten hierbij aan. Kinderen die nu naar de middelbare school gaan kunnen zich aansluiten bij s-Gravenzande, daar vindt de uitleg van de stappen in de avond plaats. Het vormsel zal plaatsvinden op zaterdag 3 februari 2018.

Naast de uitleg op school over de stappen richting het vormsel, vinden er buiten schooltijd ook allerlei activiteiten plaats. Zoals een bezoek aan de sisters of charity in Rotterdam, de kringloopwinkel, de Opmaat. Helpen bij Sint Maarten en het maken van een palmpasenstok. Het project wordt afgesloten met een bezoek aan de Vuurdoop in de kathedraal in Rotterdam op de zaterdag voor Pinksteren. Jullie kunnen je aanmelden op ons mailadres.

 

Terug naar de vorige pagina
Wij zijn 1 federatie met 11 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

We moeten bereid zijn het leven dat we gepland hebben op te geven, om het leven te vinden dat op ons wacht.