MOV Honselersdijk brengt jaarverslag uit

05 januari 2017 -

Bij het lezen van de titel moest u hoogstwaarschijnlijk even goed nadenken waar de letters MOV nou precies voor staan. Op het plaatje hiernaast staat het al geschreven, maar toch helpen we u even: Missie, Ontwikkeling, Vrede. Kan zo maar zijn dat er een soort o ja of hoera-momentje in uw hoofd naar boven kwam, maar u weet nu nog steeds niet wat de MOV Honselersdijk doet.
We helpen u een handje: De MOV onderhoudt de contacten met alle Westlandse missionarissen die werkzaam zijn in de missie. Dat gaat met briefwisseling, emailcontact, het Westlands MOV Nieuwsblad dat 3x per jaar uitkomt, persoonlijke ontmoetingen tijdens hun vakanties maar ook door bezoeken van de projecten (op persoonlijke titel).

Door giften, kledinginzamelingen en bijzondere acties kan dat gefinancierd worden. De opbrengst van de missiewinkel aan De Grote Waard 11 in Honselersdijk brengt ook een aardige duit in het zakje. Wat er zoal in het afgelopen jaar aan MOV gedaan is, kunt u lezen in het jaarverslag van MOV Honselersdijk. Daarin staat ook welke projecten een bijdrage hebben ontvangen.

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van De Lier

Echt respect moet u verdienen, afgedwongen respect veroorzaakt meestal het tegenovergestelde.