Deurcollectes voor Comandău na kerstvieringen in Hoek van Holland en Heenweg

17 december 2012 -

Al vele jaren steunt de bevolking van Hoek van Holland en het Westland de werkzaamheden van de Werkgroep Comandӑu, die zich inzet voor de bewoners van een klein bergdorp in Roemenië. De Werkgroep Comandau is een samenwerkingsverband van de RK Parochie H. Egbertus en H. Lambertus in Hoek van Holland, het Rode Kruis Waterweg-Noord en de Stichting Regiosteunpunt Tg. Secuiesc Roemenië-Maassluis e.o.

“De hulp die wij gezamenlijk aan Roemenië bieden is hoofdzakelijk noodhulp (kleding),” aldus Gottfried Gelaudemans, voorzitter van de Werkgroep Comandău. “Door de wereldwijde recessie blijft de komende jaren onze kledinginzameling absoluut noodzakelijk voor de zeer arme bevolking van Comandău. De volgende kledinginzameling is in april 2013. De werkgroep zamelt geld voor de kledingtransporten in door kleinschalige acties en uit  giften, door het houden van deurcollectes, dit jaar ook weer in de R.K. kerken in Hoek van Holland en Heenweg. De kosten voor een kledingtransport -  ongeveer € 950 – zijn hoog en we hopen op uw gulle gave te mogen rekenen.”

Ten slotte wil de Werkgroep Comandău alle mensen en organisaties, binnen en buiten de parochie, - die in 2011 hebben bijgedragen aan het welslagen van onze activiteiten hartelijk danken! Uw steun was en blijft van het allergrootste belang. Wij wensen u – mede namens burgemeester Kocsis Béla en de bewoners van Comandӑu – vredige  kerstdagen en een gezegend 2013 toe!

Wilt u Comandӑu helpen? Onze activiteiten kunt u geldelijk steunen door overmaking van een bijdrage op rekeningnummer 32.32.69257 van Parochiebestuur Egbertus-Lambertus, Hoek van Holland, onder vermelding van Gift Werkgroep Comandău.

Na afloop van de vieringen op 24 december ’s avonds (van 19.00 uur en 22.30 uur) en op 26 december (om 11.00 uur) in de Egbertuskerk in Hoek van Holland en op 25 december ’s morgens om 09.30 uur in de Lambertuskerk aan de Heenweg, worden bij het verlaten van de kerk deurcollectes gehouden voor Comandӑu. Neemt u extra geld daarvoor mee? Uw gift is ook daar van harte welkom!

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Wateringen

Elkaar kennen wil niet zeggen alles van elkaar weten, maar met vertrouwen in elkaar geloven.