rkWestland > Federatie > Voor iedereen > Mens in Beeld > In memoriam > Kwartaal 4 - 2015 > Leonardus Nicolaas Maria Kester

Leonardus Nicolaas Maria Kester

Geboren: 1 september 1956
Overleden: 20 december 2015
Plaats: ’s Gravenzande

In dankbare herinnering

Leo werd geboren op 1 september 1956 in het Staelduinse Bos. Zijn vader was daar tuinder. In zijn tienertijd leerde hij Corry kennen. In 1980 zijn ze getrouwd. Ze schonken het leven aan dochter Mandy en zoon Erwin. Tot 1980 heeft Leo gewerkt als timmerman. Daarna werd hij op de veiling keurmeester van waren. Zeven jaren ging hij er tussenuit en werkte als hovenier. Daarna is hij assistent bedrijfsleider geworden bij Cool Control.
In maart 2013 werd hij getroffen door de ziekte A.L.S.. Ondanks deze ziekte bleef hij een positieve kijk op het leven hebben. Hij heeft vrijwel nooit geklaagd. Hij was een lieve echtgenoot en een leuke vader. Wat hebben Corry en de kinderen veel met hem gelachen. Hij was altijd in voor een dolletje en gaf op rare vragen een nog raarder antwoord. Op het werk was hij heel collegiaal. Dat was te merken tijdens zijn ziekteproces, toen zijn collega’s heel veel voor hem gedaan hebben. Om geld bijeen te brengen om onderzoek t.b.v. een geneesmiddel te bevorderen, hebben zij vele acties opgezet.
Leo was geen prater, maar had wel een mening. Hij droeg iedereen een goed hart toe. Altijd was hij behulpzaam, zoals bijvoorbeeld met het verbouwen van huizen. Onlangs kreeg hij een longontsteking en moest daarvoor naar het ziekenhuis. Weer thuis zijnde, is hij toch nog heel onverwacht en plotseling overleden.
We denken in dankbaarheid terug aan deze lieve echtgenoot en vader. En zeer onlangs is hij ook nog opa geworden, van Stijn. De herinneringen aan Leo zijn een bron, waaruit we kracht kunnen putten. Moge hij, bij God de Heer, rusten in vrede.

Pastor Kwee

Terug naar voorgaande pagina
Het is aardig om belangrijk te zijn, het is belangrijker om aardig te zijn.