Hubertus Johannes ’t Hoen

Geboren: 25 december 1927
Overleden: 02 oktober 2015
Plaats: Hoek van Holland

In dankbare herinnering

Bert is geboren op 25 december 1927, een kerstkind dus. In zijn diensttijd is hij naar Indië geweest, dat was rond het jaar 1950. In 1952 leerde hij Truus kennen, in 1955 zijn ze getrouwd. Februari dit jaar waren ze dus 60 jaar getrouwd.
Bert had het bedrijf van zijn vader overgenomen en een eigen huis gebouwd. In 1979 zijn ze komen wonen aan de Nieuweweg te Poeldijk. Bert teelde van alles: o.a. tomaten, komkommer, spinazie, anemonen, chrysanten. Intussen schonken ze het leven aan Anita, Jan en Ewald. Bert leefde voor zijn gezin, de familie en de tuin. Het tuinen was zijn leven. Vrijdags ging hij vaak naar de konijnenveiling. Hij was een man van meer geven dan nemen. Als hij op visite ging, bij wie dan ook, dan nam hij altijd wat mee: groenten, aardappelen, een fles jenever of wat dan ook. In 2008 is de tuin verkocht, met het oog op de Westlandse Zoom. Bert was trots op zijn kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen. Paardje rijden en ravotten met de klein- en achterkleinkinderen deed hij graag. Bert was niet zo’n prater, eigenlijk meer een stille en rustige genieter.
Op 2 oktober is hij dan onverwacht in zijn slaap overleden. Op 7 oktober hebben we afscheid van hem genomen in een auladienst. We wensen hem rust en vrede in Gods woning.

Pastor Kwee

Terug naar voorgaande pagina
Het geluk vermenigvuldigt zich slechts wanneer u het met iemand deelt.