rkWestland > Federatie > Voor iedereen > Mens in Beeld > In memoriam > Kwartaal 4 - 2015 > Ferdinandus Adrianus Cornelis Odenkirchen

Ferdinandus Adrianus Cornelis Odenkirchen

Geboren: 1 augustus 1926
Overleden: 18 oktober 2015
Plaats: ’s Gravenzande

In dankbare herinnering

Ferdinandus Adrianus Cornelis Odenkirchen werd geboren op 1 augustus 1926 in Den Haag als tweede kind in een gezin van 10. Hij was een echte familieman. In Den Haag had hij een kruidenierswinkel waar hij met veel plezier werkte. Hij leerde Ans van Veen kennen en ze trouwden. Ze kregen vier zonen. Tot groot verdriet overleed zoon Jos in 1985. En in 2008 moest Fer ook afscheid nemen van zijn geliefde vrouw. Zij woonden toen al in ’s-Gravenzande. Fer ging naar de voedselbank voor zijn eten. Zo noemde hij het als hij op vaste dagen bij zijn zoons ging eten. Zo ook op zondag 18 oktober jl. Helaas heeft hij niet meer kunnen eten bij zijn zoon, want eerder op de middag is hij overleden. Totaal onverwachts. ’s Morgens zong hij nog in het parochiekoor. Naast het zingen was Fer ook een trouwe vrijwilliger in ‘De Kreek’, waar hij op vrijdagmiddag de mensen haalde van hun kamer voor de viering. Daarnaast deed hij veel aan vrijwilligerswerk bij Vitis, was hij een fanatiek bridger en was hij scheidsrechter bij handbal. Zijn kleinkinderen waren dol op hem en hij op hen. Hij stond elke zaterdag langs de lijn bij het voetbal en was zelfs supporter van het seizoen. Iedereen kende opa Fer.

Wij zullen hem missen bij de vieringen, een gezellige man. Tijdens de uitvaartplechtigheid op 23 oktober heeft zijn parochiekoor dan ook gezongen. Daarna hebben wij hem naar zijn laatste rustplaats begeleid. Rust zacht Fer, we zullen je niet vergeten.

Els Geelen, pastoraal werkster

Terug naar voorgaande pagina
Steun onze WJD jongeren, koop een WJD kaars voor € 5,00. Bestel via wjd2016@rkwestland.nl