rkWestland > Federatie > Voor iedereen > Mens in Beeld > In memoriam > Kwartaal 4 - 2015 > Cornelia Johanna Maria Driessen-Knijnenburg

Cornelia Johanna Maria Driessen-Knijnenburg

Geboren: 13 mei 1938
Overleden: 10 november 2015
Plaats: Wateringen

In dierbare herinnering

“Wat was ze mooi” zei haar toegewijde man, Jacques, “En niet alleen toen ik haar ontmoette, maar dat is ze altijd gebleven.” En ze was het niet alleen van buiten, Cock had een liefdevol hart, voor hem, hun kinderen én de klanten die ze in de bakkerswinkel bediende. Ze was een echte onderneemster. Altijd in de weer en later ook in andere winkels. De mensen die ik over haar hoorde vertellen waren het er allemaal over eens: ze was zo’n lief mens! De kleinkinderen die gek op hun oma waren, zullen haar zeker missen.

In de kerk lazen we het Evangelie over verbondenheid in liefde.  Jezus sprak erover met zijn vrienden en gaf ze mee: “Ik heb jullie lief gehad. Blijf in die liefde met mij verbonden. Dit draag ik jullie op: dat je elkaar lief hebt. Cock heeft die opdracht goed verstaan in haar leven en ik heb zo’n vermoeden dat ze deze wens ook van harte aan ons heeft willen doorgeven. Cock, hartelijk dank voor wie je was en blijven zal. A Dieu!

Marie-Thérèse van de Loo, p.w.

Terug naar voorgaande pagina
Discussiëren is kennis uitwisselen, ruziemaken is onwetendheid uitwisselen.