rkWestland > Federatie > Voor iedereen > Mens in Beeld > In memoriam > Kwartaal 4 - 2015 > Arthur Wilhelmus Martinus Zwinkels

Arthur Wilhelmus Martinus Zwinkels

Geboren: 9 januari 1975
Overleden: 19 november 2015
Plaats: Naaldwijk

In dankbare herinnering

Op 19 november is overleden, gesterkt door het Heilig sacrament der zieken, de heer Arthur Wilhelmus Martinus Zwinkels uit Honselersdijk, in de leeftijd van 40 jaar. Hij stond actief en sportief in het leven toen een ernstige ziekte zijn leven ingrijpend veranderde. De laatste zeven weken werd hij liefdevol verzorgd in Hospice ‘Beukenrode’ in Naaldwijk. Zeer velen hebben Arthur de laatste eer gebracht en zijn gezin en familie hun deelneming betuigd bij het condoleren en de afscheidsviering op 25 en 26 november in de Adrianuskerk. Zijn wielrenvrienden hebben hem vergezeld op zijn laatste tocht. Dat was heel indrukwekkend. Er zijn geen woorden voor de verslagenheid en het verdriet. Arthur laat een grote lege plek achter in het leven van zijn vrouw Linda en hun kinderen Lisa en Stijn, bij zijn ouders en schoonouders, de beide families en de vele goede vrienden. Linda is zijn steun en toeverlaat geweest, elke dag opnieuw en heel in het bijzonder in de laatste kwetsbare periode van bewegen tussen hoop en vrees. Naast het verdriet hebben wij ook de dankbaarheid gedeeld voor alles wat Arthur heeft betekend. Hij was een harde werker en ook een levensgenieter. Een hartelijke en zorgzame echtgenoot. Als vader trok hij veel met zijn kinderen op, zoals bij de sport. Hij had een grote passie voor de tuinbouw waar hij als kweker en later in andere functies vol passie heeft gewerkt. De wielersport was zijn grote hobby. Geen berg was hem te hoog. Arthur was sterk en had een enorm doorzettingsvermogen. Helaas was de strijd tegen de slopende ziekte niet te winnen. Een mensenleven is kostbaar en ook heel kwetsbaar.
Na een zeer ingrijpende periode heeft hij nu rust gevonden. De liefde en vriendschap die Arthur heeft gegeven, vormt een blijvende basis om in zijn geest verder te bouwen aan de toekomst. Wij wensen Linda, Lisa en Stijn, zijn ouders en schoonouders, familie en vrienden veel kracht en troost toe in deze tijd van leegte en gemis.

pastoor J. Steenvoorden

Terug naar voorgaande pagina
Het is aardig om belangrijk te zijn, het is belangrijker om aardig te zijn.