rkWestland > Federatie > Voor iedereen > Mens in Beeld > In memoriam > Kwartaal 4 - 2014 > Maria Hendrica Petronella Gerarda van Velthoven-Persoon

Maria Hendrica Petronella Gerarda van Velthoven-Persoon

Geboren: 25 april 1965
Overleden: 17 oktober 2014
Plaats: Naaldwijk

In dierbare herinnering

Op 17 oktober is Mariëlle van Velthoven-Persoon, gesterkt door het Heilig Sacrament der zieken, van ons heengegaan in de leeftijd van 49 jaar. Woorden schieten tekort voor het verdriet bij haar gezin en familie. Vele jaren heeft zij geleefd met een kwetsbare gezondheid. Elke dag opnieuw werd zij liefdevol verzorgd door haar man Marco, met de steun van anderen. Mariëlle werd geboren in Honselersdijk en groeide op in een gezin van vier kinderen.

Zij was een echt mensenmens. Hoewel zij een administratieve scholing heeft gevolgd en een secretaresseopleiding heeft gedaan, lag haar hart meer in de ontmoeting met mensen. Daarom heeft zij met veel plezier in verschillende winkels gewerkt en lag het beroep van postbode haar ook goed. ‘Je bent buiten en komt andere mensen tegen’ zei ze dan. Zij was zorgzaam voor mens en dier en hield van gezelligheid. Op 7 juli 1997 is zij in het huwelijk getreden met Marco. Elke dag opnieuw waren zij steun en toeverlaat voor elkaar. Mariëlle was attent, open en een echte doorzetter.  Een grote vreugde bracht hun zoon Mitchell. Voor hem was zij een lieve mama die zeer met hem meeleefde, betrokken was bij school en sport. Wat was zij trots dat hij nu in de brugklas zit. Mariëlle laat een grote lege plek achter en het is een zware opgave om zonder haar verder te gaan. Maar de liefde die zij heeft gegeven vormt een blijvende basis om in verbondenheid met elkaar verder te bouwen aan de toekomst. Moge Maria Hendrica Petronella Gerarda van Velthoven-Persoon, na een leven met goede en kwade dagen, thuis zijn bij God. De avondwake heeft plaatsgevonden op 21 oktober in de Adrianuskerk en de uitvaartdienst van Woord en Gebed was op 22 oktober in de aula van de Algemene Begraafplaats. Wij wensen Marco en Mitchell, haar vader, de familie en schoonfamilie veel kracht en troost toe in de komende tijd.

pastoor J. Steenvoorden

 

 

Terug naar voorgaande pagina
Het is aardig om belangrijk te zijn, het is belangrijker om aardig te zijn.