rkWestland > Federatie > Voor iedereen > Mens in Beeld > In memoriam > Kwartaal 4 - 2014 > Antonette Jacoba Ammerlaan-van Leeuwen

Antonette Jacoba Ammerlaan-van Leeuwen

Geboren: 29 november 1937
Overleden: 01 oktober 2014
Plaats: Maasdijk

In dankbare herinnering

Nettie was het  zesde kind in een rij van dertien. Geboren in Naaldwijk en verhuisde na haar huwelijk met Leo in januari 1963, naar Maasdijk.

Daar heeft ze de oprichting van de Jacobuskerk van het begin af aan meegemaakt! In 2013 bestond die kerk, waarin ze heel wat uurtjes vrijwilligerswerk had zitten, 50 jaar. Zij vierde in datzelfde  jaar met Leo hun gouden jubileum als echtpaar. Ter gelegenheid daarvan gingen ze met hun kinderen Loek en Ilona én aanhang naar Egypte. Iedereen bewaart daar nog heel goede herinneringen aan.

Oma Nettie was gek op haar kleinkinderen. En ook zij getuigden van hun speciale band met haar tijdens de avondwake en uitvaart.

Nettie was ernstig ziek de laatste tijd en bracht haar laatste weken door in Hospice Beukenrode. Ze zag er heel erg tegenop dit leven, hoe zwaar het ook was, los te laten.  Ze heeft veel steun ontvangen in de aandacht van haar gezin en vrienden en de liefdevolle verzorging van de vrijwilligers. Ook het toedienen van het Sacrament der zieken was haar en het gezin tot troost.

Dankbaar zullen we haar herinneren om wie ze was en blijven zal! Nettie, rust in vrede en à Dieu!

Marie-Thérèse van de Loo, p.w.

Terug naar voorgaande pagina
Discussiëren is kennis uitwisselen, ruziemaken is onwetendheid uitwisselen.