rkWestland > Federatie > Voor iedereen > Mens in Beeld > In memoriam > Kwartaal 4 - 2013 > Paulus Adrianus Jacobus Verbraeken

Paulus Adrianus Jacobus Verbraeken

Geboren: 01 november 1966
Overleden: 30 december 2013
Plaats: Wateringen

In dierbare herinnering

Zaterdag 4 januari waren we samen rond Paul in de overvolle aula van Crematorium Eikelenburg. Op 30 december is hij plotseling overleden. Een grote klap voor Susan, zijn vrouw en de zoons Danny en Thomas, zijn broer René en zijn gezin en zijn ouders die beiden nog leven.  Jaren lang gingen de twee gezinnen samen op vakantie. En nu zo ineens, zo jong  afscheid moeten nemen, zonder die laatste lieve woorden van dankbaarheid en bemoediging, dat valt zwaar. Ook voor de ouders van Paul die al eerder hun zoon Rob verloren.

Paul was een echt familieman. Maar ook enthousiast en inspirerend op zijn werk. Problemen bestonden niet, hij zocht net zolang tot hij een oplossing gevonden had. In de weekenden was hij op allerlei fronten in touw voor de basketbalsport. En klussen, dat was een sport apart. Hij was bezig met een schouw in de woonkamer van hun huis, waar ze pas 2 jaar wonen, maar de gereedschapskist stond er ten tijde van de uitvaart nog onaangeroerd.

Ieder zal nu zonder zijn vrolijkheid en oprechtheid verder moeten  met een van Pauls gevleugelde woorden, die hij weer van zijn opa had: ‘We blijven adem halen’. En  we leven door met heel dierbare herinneringen in ons hart.

 Paul heel kort en krachtig: Dank je wel, heb het goed en à Dieu!

Marie-Thérèse van de Loo, p.w.

Terug naar voorgaande pagina
Steun onze WJD jongeren, koop een WJD kaars voor € 5,00. Bestel via wjd2016@rkwestland.nl