rkWestland > Federatie > Voor iedereen > Mens in Beeld > In memoriam > Kwartaal 3 - 2015 > Margaretha Martina Maria Beijleveld-Olsthoorn

Margaretha Martina Maria Beijleveld-Olsthoorn

Geboren: 4 november 1955
Overleden: 30 september 2015
Plaats: Monster

In dankbare herinnering

Marga werd geboren als jongste in een gezin met 13 kinderen. Volgens haar zussen was zij zo een lief kind dat haar oudere zussen haar wel moesten verwennen en bemoederen. Geheel in de trent van haar liefde voor alle mensen volgde zij de verpleegsteropleiding en ging daarna in Delft in het Bethelziekenhuis werken. Zij werd afdelingshoofd en zorgde er voor dat ook haar collega’s hun werk goed verrichtten. Met vriendinnen in de Marathon was zij stom verbaasd dat een heel aardige jonge veel interesse in haar toonde. Maar het was een serieuze jongen en met Geert kwam de grote liefde en er werd getrouwd. Met Kim, Dave en Fern als super kids werd het gezin gecompleteerd.
15 Jaar geleden werd een langzaam slopende ziekte geconstateerd en leerde zij met veel ongemakken omgaan. De gezinsleden, zussen en broers en vriendinnen hebben ervoor gezorgd dat zij overal nog bij betrokken was, al deed het veel pijn dat zijzelf niet meer voor anderen kon zorgen. Enkele jaren geleden werd ook nog longkanker geconstateerd en werd het leven steeds ongemakkelijker.
30 september moest zij afscheid nemen van haar geliefden. In een bomvolle kerk hebben we op 5 oktober afscheid van haar genomen en het kan niet anders dan dat zij nu een fijn plaatsje heeft gekregen, waar geen ziekte en ongemakken heersen. Zij ruste in vrede.

Peter Zuijderwijk

Terug naar voorgaande pagina
Discussiëren is kennis uitwisselen, ruziemaken is onwetendheid uitwisselen.