Johannes Adrianus Veerkamp

Geboren: 14 februari 1932
Overleden: 07 juli 2015
Plaats: Wateringen

In dankbare herinnering

Jan Veerkamp, geboren in1932 inPoeldijk, trouwde met Magda  en ze kregen vier kinderen : Ton, Hans, Paul en Linda. Jan was een harde werker. De kinderen mochten in hun ‘vrije tijd’ met hem mee naar de tuin, om hun eigen geld te verdienen. Later werkte Jan bij Technoplast in Monster en bij de Rapid-Pane glasfabriek werd hij chef van de snijafdeling. Hier had hij het enorm naar zijn zin.

Een grote passie van Jan was ook kamperen met het gezin. Fietsen mee, bbq-en, altijd was het weer een feest.

Na zijn pensioen zat hij niet stil, maar ging hij klussen bij anderen. Hij hielp Paul mee bij de verbouwing van het café. En ook mocht hij graag helpen en advies geven aan verschillende parochianen bij de druiventeelt. Jan kwam zeer geregeld naar de zondagsviering in de St. Jan en zat dan altijd op zijn vaste plek.

Na het overlijden van Linda, Ton en Magda kreeg hij het zwaar. Hij miste hen en ook met zijn gezondheid, met name zijn gehoor, ging het achteruit. Hij wilde zo graag ‘naar boven’. Dat dit zo cru, door een verkeersongeluk gebeurde, heeft menigeen geschokt. Maar Jan, de kinderen en kleinkinderen wensen je met een dankbaar hart alle goeds toe en hopen dat je nu rusten mag in vrede. Jan, à Dieu!

Marie-Thérèse van de Loo, p.w.  

Terug naar voorgaande pagina
Het is aardig om belangrijk te zijn, het is belangrijker om aardig te zijn.