rkWestland > Federatie > Voor iedereen > Mens in Beeld > In memoriam > Kwartaal 3 - 2015 > Cornelia Elisabeth Maria van Ooyen-van Zanen

Cornelia Elisabeth Maria van Ooyen-van Zanen

Geboren: 11 maart 1936
Overleden: 23 september 2015
Plaats: Kwintsheul

In dankbare herinnering

Corrie was getrouwd met Nico van Ooyen. Ze mochten de ouders worden van vijf kinderen. Twee dochters en drie zonen. Ze woonden in de Hoenderparklaan. Haar man Nico, stierf in 1997. Toen de kinderen allemaal het huis hadden verlaten ging zij naar een appartement in de Karper. Ze was daar de oppas-oma en genoot er met haar hondje Cindy. Toen zij onlangs voor onderzoek naar het ziekenhuis ging werd er door niemand vermoed dat hier zo’n slechte uitslag uit zou komen. Het ging heel snel allemaal. Ze mocht maar enkele dagen in Beukenrode verblijven, toen haar kinderen al afscheid van haar hebben moeten nemen.
Voorop de rouwkaart schreven de kinderen: "Lieve Ma, wij zijn dankzij jouw liefde en zorgen geworden wie we zijn. Je hoort en blijft bij ons waar je ook bent...."
Op maandag 28 september kwamen we bijeen voor de afscheidsviering in de kapel van De Ark. De 8 kleinkinderen hebben ieder een kaars aangestoken rond hun oma. De pastor ging voor in de gebeden en las het evangelie voor waarin Jezus de belofte uitsprak dat er in het huis van de Vader ruimte is voor vele. In dat Vaderhuis komen we aan, als wij in ons leven het spoor van Jezus volgen. Haar oudste dochter Tineke heeft kort het leven van haar moeder gememoreerd. Ton Willemse zong enkele toepasselijke liederen. Dat Corrie mag rusten in vrede.

Pastor Straathof

Terug naar voorgaande pagina
Steun onze WJD jongeren, koop een WJD kaars voor € 5,00. Bestel via wjd2016@rkwestland.nl