Petrus Adrianus Maria Jutte

Geboren: 11 september 1930
Overleden: 07 augustus 2014
Plaats: Wateringen

In dierbare herinnering

Piet leerde als oudste van 7 kinderen al vroeg aanpakken. Na de lagere school werkte hij overdag en ging in de avonduren naar de ambachtsschool.

Hij kwam Jeanette tegen, ze gingen dansen in ‘De Bond’ en na hun trouwen gingen ze in de Kerklaan in Wateringen wonen. Later verhuisde het gezin naar de Harry Hoekstraat, waar hij aan het huis een grotere keuken en garage bouwde. In de bijna 58 jaar dat Piet en Jeanne getrouwd zijn geweest is er heel wat gebeurd. Groot verdriet was er om het overlijden van docht Marja. En door een ongeluk met de cirkelzaag moest Piet 3 vingers missen. Tegenslagen die hem tekenden, zeker omdat hij zo van zijn werk hield en alles tot in de puntjes geregeld en verzorgd wilde hebben. Toch lukt het hem het gebeurde gaandeweg een plaats te geven en zich anders op te stellen. Hij werd milder en kon zich meer open staan naar anderen. Ja, en vissen (binnen in het aquarium en buiten!) en vogels bleven hem boeien. En zijn gezin, waar die maar wat trots op was!

De laatste 2 maanden ging Piet hard achteruit. Hij had veel pijn en is uiteindelijk in het hospice overleden, waar hij heel veel lieve zorg heeft gekregen. Iedereen die hem kende – en waardeerde – bewaart goede herinneringen aan deze eenvoudige, hardwerkende, betrouwbare en eerlijke man. Zeker voor Jeanette zal het zwaar vallen, maar mag zij zich getroost en gesteund weten door heel veel lieve mensen om haar heen.

Piet, ze zullen er alles aan doen om jouw hartenwens waar te maken: ‘Blijf in Gods naam elkaar in liefde en verbondenheid dragen.’

En voor jou Piet: Dank je wel en à Dieu!

Marie-Thérèse van de Loo, p.w.

 

Terug naar voorgaande pagina
Steun onze WJD jongeren, koop een WJD kaars voor € 5,00. Bestel via wjd2016@rkwestland.nl