rkWestland > Federatie > Voor iedereen > Mens in Beeld > In memoriam > Kwartaal 3 - 2014 > Catharina Maria Zwinkels-Bentvelsen

Catharina Maria Zwinkels-Bentvelsen

Geboren: 12 januari 1934
Overleden: 29 september 2014
Plaats: Wateringen

In liefdevolle herinnering

Toos had een speciaal lijntje naar de kerk: ze zong jarenlang in het kerkkoor ‘Soli Deo Gloria’. 

Ze was een ondernemende vrouw die na de dood van haar lieve Ben, bepaald niet bij de pakken neerzat. Juist in die periode dat Ben ziek was werd zij getroffen door een hersenbloeding. Ze heeft op een bewonderenswaardige wijze haar leven weer opgepakt. Zo moest ze opnieuw haar rijbewijs halen, wat de derde keer lukte! De vijf dochters waren al zo trots op hun moeder, maar dit vonden ze helemaal te gek! Die auto was dé mogelijkheid voor Toos om erop uit te gaan. Ze organiseerde o.a. kaartclubjes, reisjes, ook  met haar dochters. Alles was altijd tot in de puntjes verzorgd.

Toos kreeg  in het najaar van 2013 te horen kreeg dat ze ongeneeslijk ziek was. Wat is ze daar dapper mee omgegaan. Maar nu heeft ze dan toch de kinderen, kleinkinderen en ieder die haar zo lief was los moeten laten. Het sacrament der zieken heeft haar en de kinderen, daar zeker bij geholpen. En ze hoopte zó Ben weer te ontmoeten.  In een drukbezochte viering in de kerk en in het crematorium hebben we haar onze gebeden en beste wensen meegegeven op de laatste reis naar Gods eeuwig Licht. Lieve Toos, je hoeft je nu geen zorgen meer te maken om wie je achterlaat. Rust in vrede en wij zeggen je met een dankbaar hart: à Dieu! 

Marie-Thérèse van de Loo, p.w.

Terug naar voorgaande pagina
Steun onze WJD jongeren, koop een WJD kaars voor € 5,00. Bestel via wjd2016@rkwestland.nl