rkWestland > Federatie > Voor iedereen > Mens in Beeld > In memoriam > Kwartaal 1 - 2015 > Clasina Catharina Maria Duijndam-van Beek

Clasina Catharina Maria Duijndam-van Beek

Geboren: 12 november 1950
Overleden: 10 januari 2015
Plaats: Wateringen

In liefdevolle herinnering

Ineke werd in 1950 geboren in Den Hoorn als achtste kind in een gezin dat uiteindelijk elf kinderen zou tellen. Ze kon haar school niet afmaken, thuis en in de winkel van haar ouders, was ze hard nodig. Toch was er daarnaast ook tijd voor plezier, uitgaan en vakanties. Ze leerde Aad kennen, trouwde en na een tijd in Delft gewoond te hebben kochten ze een tuin aan de Zwethkade. Barry en Sander werden nog in de stacaravan geboren, hun huidige huis werd later gebouwd. Met hart en ziel werd er geteeld: eerst tomaten, later rozen. Nadat de tuin in 2000 verkocht werd Ineke lid van het Katholiek Vrouwen Gilde en werd ze heel actief voor de Zonnebloem, waar ze jarenlang in het bestuur zat. Ze organiseerde tal van uitjes en gezellige middagen. En ze was altijd even attent met een kaartje of bezoek met een bloemetje bij bijzondere levensmomenten. In het laatste jaar nu zij zelf ziek was, werden de rollen omgedraaid: Honderden kaarten, bloemen en andere attenties waren er nu voor haar, die zo dapper haar weg naar het einde is gegaan. Aad heeft haar als een engel tot het einde toe verzorgd. De kinderen die gek waren op hun moeder en de kleintjes, die ook zo van oma hielden, zullen haar missen.

Donderdagmorgen stonden tientallen mensen op de Zwethkade om haar op haar laatste tocht te vergezellen naar de kerk en vervolgens naar de begraafplaats. Het was goed om met zo velen samen te zijn om God te danken voor zo’n bijzondere vrouw!

Mag dat ook een steun zijn voor Aad en de kinderen. Lieve Ineke, rust zacht en à Dieu!

Marie-Thérèse vd Loo

Terug naar voorgaande pagina
Het geluk vermenigvuldigt zich slechts wanneer u het met iemand deelt.