rkWestland > Federatie > Voor iedereen > Mens in Beeld > In memoriam > Kwartaal 1 - 2014 > Pieter Johannes Maria van der Knaap

Pieter Johannes Maria van der Knaap

Geboren: 06 april 1938
Overleden: 03 januari 2014
Plaats: Wateringen

In dankbare herinnering

Pieter was zielsgelukkig met zijn lieve vrouw Ria. En wat was hij trots op zijn kinderen en kleinkinderen. Hij was altijd heel attent en had veel belangstelling voor hen. Ze kwamen allemaal dan ook graag op bezoek. En dat hij naast zijn familie ook nog een uitgebreide kring van vrienden en kennissen had, was te zien aan de grootse bloemenpracht bij zijn uitvaart. Pieter was een man met gouden handen en een man die van aanpakken wist. En een levensgenieter. Juist van de kleine dingen als een fietstocht door de natuur, varen, vakantie in Duitsland of biljartmiddagen op Velo kon hij erg genieten.

Ruim zes jaar is hij ziek geweest en steeds weer moest hij een stukje inleveren. Na ieder slecht bericht bleef hij positief en zei 't komt wel goed'. Hij bleef zijn humor en interesse behouden. In december ging het steeds slechter en hij zei dat hij aan de laatste bladzijde van zijn boek begonnen was. Het afscheid viel hem zwaar, hij wilde zijn gezin niet verlaten. Een week voor hij overleed werd het sacrament van de zieken toegediend en dat heeft hem als gelovig mens mogen sterken in die laatste dagen van zijn leven. Tot het laatste moment is Pieter liefdevol verzorgd door zijn lieve vrouw Ria en kreeg hij bezoek van zijn hele gezin. Nu is Pieter over zijn lijden heen en wensen wij hem met een dankbaar hart alle rust en vrede toe die hij zo verdiend heeft. Ria en de kinderen en zo veel anderen, dragen met het verdriet, ook prachtige herinneringen aan Pieter mee. Het is goed zo, Pieter, à Dieu!

Marie-Thérèse van de Loo, p.w.

Terug naar voorgaande pagina
Het geluk vermenigvuldigt zich slechts wanneer u het met iemand deelt.